MEDO System | Et liv som en Pivot-dør

Hva er en svingdør?

Pivotdører henger bokstavelig talt fra bunnen og toppen av en dør i stedet for på siden. De er populære på grunn av designelementet i hvordan de åpner. Pivotdører er laget av forskjellige typer materialer som tre, metall eller glass. Disse materialene kan skape mange designmuligheter utover din fantasi.

p1
s2

Å velge riktig materiale til dDoors spiller en avgjørende rolle for interiørets design og funksjonalitet. Glassdører er en av de uventede vinnerne i det 21. århundre.

Hva er en svingdør i glass?

Pivotdør i glass er en av de hotteste trendene innen arkitektur og husdesign i dag, siden den kan tillate solenergien og det naturlige lyset å passere gjennom interiøret i hjemmet ditt. I motsetning til vanlige dører, trenger ikke en pivotdør i glass nødvendigvis å åpne kl. enden av den ene siden av døren på grunn av den kommer ikke med hengsler, i stedet har den et dreiepunkt som ofte er noen få centimeter fra dørkarmen. Den kommer med en selvlukkende mekanisme som svinger opp til 360 og i alle retninger. Disse skjulte hengslene og dørhåndtaket gjør at hele bakgrunnen ser ekstremt elegant og gjennomsiktig ut.

s3

Egenskaper til en svingdør i glass?

En pivotdør i glass kommer med et dreiehengselsystem som er en selvlukkende mekanisme. Systemet lar den svinge opp til 360 grader eller i alle svingretninger. Selv om en svingdør i glass er tyngre enn en vanlig dør, siden den krever flere høyde- og bredderom der materialene og arealene til en svingdør i glass bør være mer enn en vanlig dør. Det er imidlertid ikke overdrevet at følelsen av å skyve på en svingdør i glass er akkurat som å ta på en bomull eller en fjær.

Dørkarmer gir vanlige hengslede dører ulike synlige linjer. Glass slagdører kan være rammeløse og kan fungere uten håndtak. Hengselsystemet til en svingdør i glass kan skjules inne i glassdøren. Dette betyr at glassdøren din kan være fri for visuelle forstyrrelser.

Når de er installert og montert, er dreiehengslene i en svingdør i glass alltid usynlige. I motsetning til vanlig dør, svinger en svingdør jevnt på en vertikal akse avhengig av posisjonen til det øverste dreie- og dreiehengselsystemet.

En svingdør i glass er gjennomsiktig og kan derfor tillate enorme mengder lys å komme inn på stedene dine. Naturlig lys reduserer bruken av kunstig lys og reduserer dermed energikostnadene dine. Å la sollys komme inn i hjemmet ditt forbedrer estetikken til dine innendørsrom.

s4
Hva er glassalternativene for svingdør?
- Pivotdører i klart glass
- Pivotdører i frostet glass
- Rammeløse svingdører i glass
- Pivotdør i aluminiumsramme
p5

Hva med MEDO.DECORs pivotdør?

Motorisert aluminium slimelne klart glass svingdør

s6

Motorisert Slimline Pivot Door

Utstillingseksempel
- Størrelse (B x H): 1977 x 3191
- Glass: 8mm
- Profil: Ikke-termisk. 3,0 mm

Tekniske data:

Maks vekt: 100kg | bredde: 1500mm | høyde: 2600mm
Glass: 8mm/4+4 laminert

Funksjoner:
1. Manuell og motorisert tilgjengelig
2. Fri plassbehandling
3.Privat beskyttelse

Svinger jevnt
Sving 360 grader


Innleggstid: 24. juli 2024