MEDO System | O se olaga o se faitotoa Pivot

O le a le faitotoa pivot?

Pivot faitotoa e fa'amau tonu mai le pito i lalo ma le pito i luga ole faitoto'a nai lo le itu. E lauiloa ona o le elemene mamanu o le auala latou te tatalaina ai. O faitotoa pito i luga e faia mai ituaiga mea eseese e pei o laupapa, uamea, poʻo tioata. O nei mea e mafai ona fatuina ai le tele o mamanu e sili atu nai lo lou mafaufau.

p1
p2

O le filifilia o mea sa'o o dDoors e iai sona sao taua i le mamanu ma le fa'atinoga o totonu. O faitotoa tioata o se tasi o manumalo e leʻi mafaufauina i le 21 seneturi.

O le a le faitoto'a pivot tioata?

O le faitoto'a pivot tioata o se tasi lea o faiga sili ona manaia i aso nei o le fausaga ma le fausiaina o fale talu ai e mafai ona fa'atagaina le malosi o le la ma le malamalama masani e ui atu i totonu o lou fale. o le pito o le tasi itu o le faitotoʻa ona e le o mai i ni faʻamau, nai lo lea, o loʻo i ai le pito i luga e masani ona i ai ni nai inisi mai le faʻavaa o le faitotoʻa. E sau ma se faiga e tapuni ai le tagata lava ia e swing i le 360 ​​ma i itu uma. O lenei fa'amau natia ma le 'au o le faitoto'a e fa'amatagofieina ma manino le talaaga atoa.

p3

Fa'ailoga o se faitoto'a pivot tioata ?

O se faitoto'a pivot tioata e sau ma le pivot hinge system o se faiga e tapuni ai. O le faiga e mafai ai ona sasau i luga i le 360 ​​tikeri poʻo i itu uma e sasau. E ui lava e sili atu le mamafa o le faitotoʻa pivot tioata nai lo le faitotoʻa masani talu ai e manaʻomia ai le tele o avanoa o le maualuga ma le lautele lea e tatau ai ona sili atu meafaitino ma vaega o le faitotoʻa pivot tioata nai lo le faitotoʻa masani. Ae ui i lea, e le o faʻateleina o le lagona o le tuleia o se faitotoʻa pivot tioata e pei lava o le paʻi atu i se vavae poʻo se fulu.

O fa'avaa faitoto'a e tu'uina atu ai faitoto'a fa'aisau masani i laina va'aia eseese. O faitotoa swing tioata e mafai ona leai ni fa'avaa ma e mafai ona galue e aunoa ma ni 'au. E mafai ona natia le fa'aogaina o le faitoto'a pivot tioata i totonu o le faitoto'a tioata. O lona uiga o lau faitoto'a pivot tioata e mafai ona sa'oloto mai so'o se fa'alavelave va'aia.

Pe a fa'apipi'i ma fa'apipi'i, o fa'amau fa'amau i totonu o se faitoto'a pivot tioata e le o va'aia i taimi uma. E le pei o le faitoto'a masani, o le pivot door o lo'o fa'asolo malie i luga o le tu'u sa'o e fa'atatau i le tulaga o le pivot pito i luga ma le pivot hinge system.

O se faitoto'a pivot tioata e manino ma o lea e mafai ai ona fa'atagaina le tele o le malamalama e ulufale atu i ou nofoaga. O le malamalama fa'alenatura e fa'aitiitia ai le fa'aogaina o le malamalama fa'apitoa ma fa'aitiitia ai lou tau o le malosi. O le fa'atagaina o le susulu o le la e ulu atu i totonu o lou fale e fa'aleleia atili ai le matagofie o ou avanoa i totonu.

p4
O a Filifiliga tioata mo Faitotoa Pivot?
- Faitotoa Pivot tioata manino
- Faitotoa Pivot Glass Frosted
- Faitotoa Pivot Glassless
- Faitotoa Pivot Glass Framed Alumini
p5

Ae faapefea le Faitotoa Pivot a MEDO.DECOR?

Motorized alumini slimelne tioata manino pivot faitotoa

p6

Faitotoa Pivot Slimline afi

Fale Fa'ata'ita'i
- Tele (W x H): 1977 x 3191
- tioata: 8mm
- Tala'aga: E le'o vevela. 3.0mm

Fa'amatalaga Fa'atekinisi:

Max mamafa: 100kg | lautele: 1500mm | maualuga: 2600mm
tioata: 8mm/4 + 4 laminated

Vaega:
1.Manual & motorized avanoa
2. Saoloto avanoa anagement
3. Puipuiga tumaoti

Pivoting sologa lelei
Sulu 360 tikeri


Taimi meli: Iul-24-2024